Bimec Ltd.
Bimec Ltd.


Bimec Бюлетин
facebook

Българска асоциация за управление на хора
Обучения
Отворени обученияВътрешнофирмени обученияУникални хора, уникални решения
Тренинг "Умения за водене на преговори" - 21 и 22 септември 2017 г.
Визия: Тренингът представя теоретични принципи и добри практики за ефективно водене на преговори и дава възможност на участниците да разработят собствена концепция за успешно преговаряне.

"Преговорите са процес, чрез който хората се справят със своите различия. Без значение дали са свързани с покупката на автомобил, с трудов договор, с условия за продажба на компания или със сложен съюз, решенията се постигат най-често чрез преговори." Марджъри Аарън

Основните цели на тренинга са да променим решително съотношението между успешните и не толкова успешните преговори, като помогнем на участниците да начертаят собствена стратегия, да улавят възможностите, да бъдат гъвкави, да избягват най-честите капани и грешки, да печелят доверие и в резултат на преговорите и вие и партньорите ви да останете доволни.

Подход: Всеки има преживявания свързани с това, че някой му чете лекции; и всеки знае, че лекциите не са най-ефективният начин да развие своето мислене и умения. Работим по всяка тема като спазваме следния подход:

 • Задаваме въпроси, които са пряко и очевидно свързани с работата на участниците и започваме дискусия, за да навлезем в темата;
 • Представяме съвременните най-добри практики, подкрепени от примери;
 • Участниците работят в екипи върху упражнения, които изискват от тях да съчетаят опита и знанията си с това, което са научили от нас.

Кратко съдържание:

 • Преговорите - какво представляват и какво не. Видове преговори. Етапи на преговорите.
 • Подготовка за провеждане на преговори. Стратегия на преговорите и гъвкавост при преговаряне.
 • Комуникативни особености в преговарянето. Вербална и невербална комуникация. Езикът на тялото като средство за комуникация.
 • Провеждане на преговорите: Тактики.
 • Принципи за убеждаване и влияние. Аргументация. Скритите преговори. Преодоляване на застой в преговорите. Поведенчески модели.
 • Грешки при преговаряне.

Начален час на обучението 9.00 часа
10.30 - 10.45 ч. Кафе пауза
12.15 - 13.00 ч. Обедна почивка
15.00 - 15.15 ч. Кафе пауза
Край на обучението 17.00 часа

Тренери: Балансираният опит на преподавателите във воденето на преговори: с доставчици, с клиенти и с държавни институции дава възможност обучението да е изключително практически ориентирано, да се дават примери от практиката и дори да се работи на място върху казуси на обучаемите. Информация за преподавателите можете да получите при запитване на електронна поща bimec@bimec-bg.eu или телефон 0885049557

ТАКСА за участие:

 • 360 лв. с ДДС на човек /с включени учебни материали, кафе паузи и работен обяд/
 • Всеки трети участник от една организация плаща 1/2 от цената.

Начин на плащане: по банков път

Краен срок за заявяване на участие:

 • 08 септември 2017 г.

Приложение:

Обучението се провежда при група от минимум 6 и максимум 12 човека.

 

Ако желаете да се запишете за този курс, моля попълнете формата:


* задължителни полета


©2007 BIMEC Ltd. Всички права запазени.