Bimec Ltd.
Bimec Ltd.


Bimec Бюлетин
facebook

Българска асоциация за управление на хора
Обучения
Отворени обученияВътрешнофирмени обученияУникални хора, уникални решения
"Лидерът, който се стремим да бъдем"
Как влияем, вдъхновяваме и водим смело - Модул 3 от курс "Тренинг за работещи момичета" (Можете да се запишете за един, два или и за трите модула по Ваш избор)

Тренингът е създаден за жени, които искат да усъвършенстват своите лидерски качества и самоувереност. Целта е да се въоръжим с амбиция и умения, с които решително да заемаме високи позиции и да ръководим екипи, задачи и процеси с твърдост и  енергичност.

Визията на тренинга е да представи на участничките различни видове поведения и техники, с които да постигат целите си на работното място. Ще покажем как да изразявате желанията и намеренията си честно, твърдо и по подходящ начин, за да получавате това, което искате без да засягате правата или достойнството на другите.

Подход: Помислете предварително над следните въпроси:

 • В какви ситуации на работното си място имате нужда от повече самоувереност?
 • Кога за последно Вие демонстрирахте убедителност с колеги или клиенти в работата?
 • Опишете себе си като Лидер. Кои са най-важните ви качества?
 • Помислете за някакво предизвикателство, пред което сте изправена в работата си – какво трябва да направите по-решително, а не можете?

Молим Ви да се подготвите с примери, които да споделите с групата и водещите, за да можем да излезем от тренинга уверени във вашия успех.

Теми:

 • Как да бъдем убедителни / самоуверени.
 • Вербални и невербални изразни средства.
 • Да или не – приемането и отхвърлянето на предложения.
 • Техники за изграждане на доверие.
 • Стратегии за влияние.
 • Поведение при интервюта, презентации, преговори.
 • 4-те най-ценени лидерски качества.
 • Лидерски стилове.

Модулът е част от курс "Тренинг за работещи момичета"

Тренингът е базиран на най-новите изследвания на невробиологията и психологията относно разликите между мъжете и жените, които влияят на тяхното поведение. Помага на жените да осъзнаят грешките, които допускат от гледна точка на бизнес свят, в който все още доминират мъжете и да ги избягват, както и да оползотворят своите предимства. Опитът на водещите на тренинга като жени със стереотипно мъжки професии също ще бъде с радост споделен. Не на последно място смятаме освен да сме полезни, също и да се забавляваме заедно и да обменим опит.

Тренери:

Валя Данкова: Обучител с 10 години опит в провеждането на интерактивни тренинги на възрастни. Сертифициран преподавател на възрастни. Магистър по бизнес администрация  с опит в: бизнес-към бизнес маркетиг и продажби, организиране на събития, управление на неправителствена организация и управление на малък бизнес, предприемачество.

Любов Кирилова: Дългогодишен опит в изграждане и ръководене на екипи (над 15 години), с доказани лидерски качества, допринесли за развитието и мотивирането на служителите да постигат поставените цели. Магистър по международни икономически отношения с опит в областта на телекомуникациите: мобилни, фиксирани и интернет услуги и ИТ решения за финансови и търговски институции. Ръководила проекти в областта на Маркетинга; Продажби и дистрибуция, Ценообразуване, Бизнес планиране и развитие; Създаване и управление на продуктово портфолио.

Дата и място на провеждане:

Тренингът се провежда в три последователни дни, както следва:

16 и 17 ноември 2017 г. от 19.00 до 22.00 часа;
18 ноември от 10.00 до 18.00 часа

Адрес: гр. София 1000, ул. Княз Борис I № 47, ет.2, офис 4

ТАКСА за участие:

 • за един модул 280 лв. без ДДС на човек (336 лв. с ДДС)

Начин на плащане: по банков път

Краен срок за заявяване на участие:

 • 06 ноември 2017

Обучението се провежда при група от минимум 6 и максимум 12 човека.

 

Ако желаете да се запишете за този курс, моля попълнете формата:


* задължителни полета


©2007 BIMEC Ltd. Всички права запазени.