BG | EN
phone_in_talk 0885 049 557

Екип

Нашите консултанти и преподаватели са хора с конкретен бизнес-опит в сферата, в която преподават и консултират. В допълнение към това са обучени „преподаватели на възрастни", умело изпалзващи най-новите тренинг методи и част от тях са сертифицирани „Преподаватели на възрастни”.

Ето някои от тях:

Валя Данкова: Магистър по бизнес администрация, City University, Seattle; Магистър по икономика, УНСС София; Сертифициран преподавател на възрастни от SystemCert Австрия. Обучител с опит в провеждането на интерактивни обучения по Умения за работа с клиенти, Управление на продажбите, Презентационни и комуникационни умения, Водене на преговори и др. 20 години опит в бизнес-към-бизнес продажби, над 10 от които на ръководни позиции.

Любов Кирилова - Топ професионалист с опит и доказани високи резултати в: Маркетинг, Продажби и Дистрибуция, Ценообразуване, Продуктов мениджмънт, Комуникации, Работа с регулаторни органи. Над 15 години мениджърски опит, включително управление на 750 човека персонал. Преподавател в сферата на Лидерство, Управление, Маркетинг. Магистър по икономика, УНСС София.

Атанас Сарандев: Дългогодишен опит в изграждане и ръководене на екипи (над 15 години), с доказани лидерски качества, допринесли за развитието и мотивирането на служителите да постигат целите. Гост-лектор по „Бизнес комуникация” в МУ – София, Факултет за обществено здраве. Обучител с опит във вътрешнофирмени тренинги по Управленски умения, Лидерство, Управление на времето, Комуникационни и презентационни умения, Разрешаване на проблеми и конфликти. Магистър и доктор по медицина, магистър по здравен мениджмънт.

Ирина Борикова: Психолог, психодрама асистент и магистър по психология на управлението. Обучител с опит в провеждането на обучения като "Бизнес комуникация" "Умения за продажби и работа с клиенти", "Работата с екипи" и тиймбилдинг събития.

Мирослава Даковска: консултант с опит в подготовката и управлението на проекти по предприсъединителните програми и структурните фондове на ЕС в частта - Развитие на човешките ресурси. Опит в провеждането на интерактивни обучения за служители на фирми и неправителствени организации.

В рамките на сътрудничеството си с партньори от Европа и САЩ можем да предложим уникална мрежа от преподаватели и консултанти с богат и разнообразен международен опит: различни браншове, различни функции, различни страни и региони.

Абонирай се за бюлетин

Като се абонирате за нашия бюлетин, Вие се съгласявате автоматично с нашата "Политика за поверителност на данните".
Можете да се отпишете лесно, когато искате, при получаване на всеки един от бюлетините.
Българска асоциация за управление на хора
Академия за щастие