BG | EN
phone_in_talk 0885 049 557

Процес на наставничество за лидери на местната общност.

През месеците септември и октомври 2021 Бимек, съвместно със Сдружение „Поколения“ проведе процес на наставничество с 6 потенциални лидери на местната общност. Наставничеството се проведе на базата на, разработените материали по проект „Лидери на местната общност“.

В резултат от процеса на наставничество:
  • Наставниците придобиха увереност, че могат да бъдат наставници - че имат знанията и умения за това. Също така те започнаха да вярват, че могат да постигнат положителни резултати, като промяна в други хора и дори да повлияят на общността по косвен начин чрез осъществяване на лидерско наставничество за местни лидери. Те също така откриха че наставляваните им се доверяват и са им благодарни за вниманието и новите умения.
  • Наставляваните научиха как да работят с представените онлайн платформи и как да ги използват, за да помагат на други хора. В началото им беше трудно да работят с представените инструменти, но след това научиха много и бяха доволни. Също така научиха много за лидерството на местната общност и как те могат да поемат такива отговорности.

И менторите и наставляваните споделиха, че разбират по-добре значението на лидерството на местната общност, както и че са по-уверени за своята роля в този процес.

Ако искате да научите повече за проекта и разработените материали за наставничество можете да посетите страницата на проекта: http://local-community-leaders.eu/# 

 

Този проект е финансиран с подкрепата на Европейския Съюз. Подкрепата на Европейската комисия за изготвянето на настоящата публикация не представлява одобрение на съдържанието, което отразява гледните точки само на авторите и не може да се търси отговорност от Комисията или Fundacja Rozwoju Systemu Edukacji – национална агенция на Еразъм+ в Полша за всяка употреба, която може да бъде използвана за информацията, съдържаща се в нея.

Абонирай се за бюлетин

Като се абонирате за нашия бюлетин, Вие се съгласявате автоматично с нашата "Политика за поверителност на данните".
Можете да се отпишете лесно, когато искате, при получаване на всеки един от бюлетините.
Българска асоциация за управление на хора
Академия за щастие